Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

EOS Raad van Advies: nieuwe raadsleden gezocht!

De EOS Raad van Advies is een van de raadgevende organen van EOS. De leden van deze commissie zijn verantwoordelijk voor het gevraagd en ongevraagd adviseren en ondersteunen van het zetelende bestuur en zij hebben een informerende/adviserende rol richting de ALV.

We zijn op zoek naar een nieuw raadslid vanaf juni 2017 die bij voorkeur minstens een jaar de Raad van Advies komt versterken.

Als lid van de Raad van Advies zijn taken die je uitvoert bijvoorbeeld als eerste contactpersoon adviseren over het te vormen beleid van het bestuur en tegelijkertijd bestuursleden persoonlijk coachen. Door jouw eerder opgedane kennis in de vorm van commissie- en/of bestuurservaring of ervaring met coaching help jij het bestuur een onvergetelijk jaar te bezorgen. Ben je geïnteresseerd in het bijdragen aan het vormen van beleid en het op de hoogte zijn van de daarvoor belangrijke reglementen? Heb je inzicht in teamverbanden en hoe het beste feedback te geven? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren voor de Raad van Advies!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelding
Wil je je aanmelden voor de selectieprocedure?
Stuur dan vóór 10 mei een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin:

1. CV
2. Motivatiebrief:
- Motivatie voor de EOS Raad van Advies
- Wat jou dé kandidaat maakt voor de EOS Raad van Advies
- Wat jij toevoegt aan de EOS Raad van Advies
- Je relevante ervaring
- Je beschikbaarheid van juni 2017 tot juni 2018

De sollicitaties zullen waarschijnlijk ergens plaatsvinden in de week van 15 tot 19 mei 2017.


EOS Sollicitatie Commissie: nieuwe raadsleden gezocht!

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor een plek in de Sollicitatie Commissie! Deze commissie verzorgt zowel de sollicitaties in september en februari als men commissielid kan worden bij EOS, maar ook de bestuurssollicitaties in het voorjaar. Je leert als lid van de Sollicitatie Commissie hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten en sollicitaties af te nemen. Het is aan jou en je commissiegenoten om de vereniging te laten floreren door de juiste mensen op de juiste plekken te zetten en te zorgen dat de teams bij elkaar passen.

EOS geeft de voorkeur aan een kandidaat die zich in de volgende punten herkent:
• Groot inlevingsvermogen
• Onafhankelijke oordeelsvorming
• Goed kunnen samenwerken
• Verantwoordelijk en discreet met informatie omgaan
• Flexibel

Tevens is het belangrijk dat je op de belangrijke momenten beschikbaar bent voor vergaderingen en het afnemen van sollicitaties. Deze momenten zijn zoals eerder genoemd in september, januari/februari en april/mei. Tenslotte zijn we op zoek naar een kandidaat die bij voorkeur meer dan één jaar plaats wil nemen in de commissie.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelding
Wil je je aanmelden voor de selectieprocedure?
Stuur dan vóór 10 mei een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin:

1. CV
2. Motivatiebrief:
- Motivatie voor de EOS Sollicitatie Commissie
- Wat jou dé kandidaat maakt voor de EOS Sollicitatie Commissie
- Wat jij toevoegt aan de EOS Sollicitatie Commissie
- Je relevante ervaring 
- Je beschikbaarheid van juni 2017 tot juni 2018

De sollicitaties zullen waarschijnlijk ergens plaatsvinden in de week van 15 tot 19 mei 2017.