Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Geen lange rijen, niet meer sjouwen met zware boekentassen, maar toch 10-15% korting op je studieboeken? Bij EOS kan het!
Sinds 2009 kun je bij EOS studieboeken online bestellen. Ideaal voor deeltijdstudenten, maar ook voor ieder ander die even geen tijd heeft om op de VU langs te komen maar wel zijn/haar studieboeken op tijd in huis wil hebben.

 

Bestellen

Om je boeken te bestellen ga je naar www.EOS.vuboekhandel.nl. Maak een account aan en de rest wijst zich vanzelf.
Reserveren: Als je boeken reserveert krijg je 10% korting op Nederlandstalige studieboeken. Je moet dan wel iets langer op je boeken wachten.

Wil je de boeken direct hebben; kies dan voor bestellen en ontvang 5% korting op Nederlandstalige boeken (bij bestelling vanaf 2 verschillende NL-talige boeken).
Maximale korting: Op buitenlandse studieboeken ontvang je altijd de maximale korting. EOS streeft er naar altijd goedkoper te zijn dan alle grote boekenaanbieders in Nederland.

NB: De VU Boekhandel levert en verwerkt de bestellingen, neem daarom bij storingen altijd contact met hen op.