Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Deze commissie organiseert het jaarlijkse EOS-congres!

Het EOS-congres is interdisciplinair en daarom interessant voor studenten van alle opleidingen die op de faculteit worden gegeven. Met het congres slaat de commissie een brug tussen theorie en praktijk. Er wordt naar interessante en actuele maatschappelijke fenomenen gekeken, vanuit zowel wetenschappelijk als praktisch perspectief waarbij er veel interessante sprekers komen en workshops worden gegeven. Congressen uit het verleden hadden als thema bijvoorbeeld ‘Back to the Future’ en ‘Nieuws, het is maar wat je ervan maakt’. Bij deze laatste kwamen onder andere de adjunct-hoofdredacteur De Correspondent en de Chef Online van het Algemeen Dagblad spreken.

 

Voorzitter: Rick Poelwijk
Secretaris: Jeanne Wiersma
Penningmeester: Nino Waal
Externe Betrekkingen:

Sanya Berkhout

Externe Betrekkingen:
Kata Rakic
Public Relations: Cas van der Schaaf

congres

V.l.n.r.: Boven: Jeanne, Sanya, Cas, Rick, Rinske (coördinator), - , Onder: Nino, Kata