Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Deze commissie organiseert het jaarlijkse EOS-congres!

Het EOS-congres is interdisciplinair en daarom interessant voor studenten van alle opleidingen die op de faculteit worden gegeven. Met het congres slaat de commissie een brug tussen theorie en praktijk. Er wordt naar interessante en actuele maatschappelijke fenomenen gekeken, vanuit zowel wetenschappelijk als praktisch perspectief waarbij er veel interessante sprekers komen en workshops worden gegeven. Congressen uit het verleden hadden als thema bijvoorbeeld ‘Back to the Future’ en ‘Nieuws, het is maar wat je ervan maakt’. Bij deze laatste kwamen onder andere de adjunct-hoofdredacteur De Correspondent en de Chef Online van het Algemeen Dagblad spreken.

 

Voorzitter: Amina Ali
Secretaris: Lisa Hazenkamp
Penningmeester: Jerfi Karadayi
Externe Betrekkingen:

Coen Karis

Externe Betrekkingen:
Jelle Snijder
Public Relations: Mathijs Hengeveld
Public Relations
 Lisette Doornbos

congres

V.l.n.r.: Boven: Jeanne, Sanya, Cas, Rick, Rinske (coördinator), - , Onder: Nino, Kata