Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Ieder jaar organiseert de Internationale Studiereis Commissie een spetterende studiereis met een internationale bestemming. Deze reis is toegankelijk voor alle FSW-studenten, van bachelors tot masters. Natuurlijk staan feest en vertier centraal, maar het is ook een verbreding van de opleidingen door uitjes onder andere naar universiteiten, consulaten, bedrijven en overheden.

Afgelopen jaar is er een reis naar Rusland georganiseerd, waarbij Moskou en St. Petersburg aangedaan werden. Tijdens deze reis zijn onder andere de Nederlandse Ambassade, Nederlands Instituut en Greenpeace bezocht. Reizen van vorige jaren zijn bijvoorbeeld naar Marokko, Praag, Istanbul en Valencia gegaan.

Voorzitter:  Anthony Duursma
Secretaris: Eva van der Zanden
Penningmeester Joshua vanderBroeck
Externe Betrekkingen:  Ivana Mazurel
Externe Betrekkingen: Djoy Boer
Public Relations: Tamia Peereboom
Public Relations: Layli J. Behtash

 isc

V.l.n.r.: Boven: Rebekah (coördinator), Layli, Djoy, Ivana, Eva, Tamia, Onder: Anthony, Joshua