Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

De mastercommissie zet zich in voor premaster- en masterstudenten. Aangezien deze studenten in de laatste jaren van hun studie zitten worden er vooral studie- en carrièregerichte activiteiten georganiseerd die een opstapje kunnen vormen naar hun verdere loopbaan. Zo werden er de afgelopen jaren sollicitatie- en excel trainingen, workshops en traineeship avonden georganiseerd. Ook is er in het verleden bijvoorbeeld een tweedaagse businesstrip naar het Europees Parlement en naar de NAVO en een intervisie (thesis) borrel geregeld.

Voorzitter:  Wieke Tulner
Secretaris/PR: Romee Voskuilen
Penningmeester: Gabriel van Woerkom
Externe Betrekkingen:  Celine Hansen
Externe Betrekkingen: Rick Jager
Public Relations: Niamh Deutz Ebeling
 

 master

V.l.n.r.: Boven: Celine, Rick, Romee, Coen (coördinator), Niamh, Onder: Wieke, Gabriel