Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

De mastercommissie zet zich in voor premaster- en masterstudenten. Aangezien deze studenten in de laatste jaren van hun studie zitten worden er vooral studie- en carrièregerichte activiteiten georganiseerd die een opstapje kunnen vormen naar hun verdere loopbaan. Zo werden er de afgelopen jaren sollicitatie- en excel trainingen, workshops en traineeship avonden georganiseerd. Ook is er in het verleden bijvoorbeeld een tweedaagse businesstrip naar het Europees Parlement en naar de NAVO en een intervisie (thesis) borrel geregeld.

Voorzitter:  Wouter Verheij
Secretaris: Jennifer Palmieri
Penningmeester: Gerrit-Jan de Graaf
Externe Betrekkingen:  Marien van Arendonk
Externe Betrekkingen: Susanne Laanen
Public Relations: Dionne Treep
Public Relations
Rosa van den Tempel

 Master Commissie

V.l.n.r.:
Boven: Dionne, Jennifer, Bram (coördinator), Rosa, Susanne
Onder: Gerrit-Jan, Marien & Wouter