Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

De Actief Commissie organiseert uiteenlopende grootse sportieve activiteiten. Dit zijn activiteiten als de Batavierenrace, de grootste estafette-run van Europa, waar je met een groep van 45 studenten een zo goed mogelijke tijd wilt neerzetten. Ook organiseert de commissie de jaarlijkse wintersport!

Afgelopen jaren is EOS afgereisd naar Val Thorens, Flaine en Les Deux Alpes. Een week lang gezelligheid, skiën, boarden en natuurlijk après-skiën. Verder zijn er onder andere een avondje lasergamen, mini-golfen, een voetbaltoernooi voor het goede doel en survivelen in het Amsterdamse Bos georganiseerd.

De commissie

Voorzitter:  Luca van Seumeren
Secretaris:  Isa Claassen
Penningmeester: Laura van Es
Externe Betrekkingen:  Jelle Snijder
Externe Betrekkingen: Michiel Blok
Public Relations: Twan van Rooijen
Public Relations: Nora Zuijdam