Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Deze commissie is dit jaar voor het eerst in het leven geroepen voor de kersverse studenten van de faculteit! Voor en door eerstejaars bachelors, dat is de kern die geldt bij alle activiteiten van deze commissie. De eerste maanden van het studeren zijn vaak nog erg onwennig, daarom organiseren de leden van de Eerstejaars Commissie een aantal leuke activiteiten om de binding tussen de nieuwe studenten te vergroten. Aangezien dit een nieuwe commissie is zijn de leden hiervan nog volledig vrij in de invulling van de activiteiten, maar deelname hieraan wordt zeker aan alle eerstejaars aangeraden!  

Voor deze commissie zijn we opzoek naar eerstejaars bachelor studenten met een flinke dosis creativiteit en enthousiasme

 

Voorzitter: Djèva David
Secretaris: Simone van Dormolen   
Penningmeester: Kyrill Mahabier
Externe Betrekkingen:

Mareike Smid

Externe Betrekkingen: Joey Dohmen
Public Relations: Daniëlle Graman
Public Relations: Anne Boonstra

eerstejaars

V.l.n.r.: Boven: Mereike, Danielle, Kyrill, Djèva, Joey, Britt (coördinator), Onder: Simone, Anne