Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Deze commissie richt zich op ontspannende gezelligheidsactiviteiten, Zo komt er bijna ieder jaar wel een variant op het legendarische ‘Verzuipen in Mokum-spel’ terug, maar ook zijn er de afgelopen jaren biercantussen, een ‘Olympische Pinterspelen’, een tweedaagse liftwedstrijd, kroegbingo en fun-workshops georganiseerd. Laat bij deze commissie je creativiteit de vrije loop gaan!

Voorzitter:  Thijmen Santen
Secretaris: Fleur Creemers
Penningmeester: Joep Sturm
Externe Betrekkingen:  Maud Rijkhoff
Externe Betrekkingen: Pieter van Brakel
Public Relations: Bram Steenbeeke
Public Relations: Kjeld Kreek

passief

V.l.n.r.: Boven: Christa (coördinator), Kjeld, Bram, Maud, Fleur, Midden: Pieter, Thijmen, Onder: Joep