Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Elk jaar organiseert deze commissie een geweldig introweekend voor alle aankomende studenten, welke meestal naar Antwerpen gaat. Meegaan als commissielid met het introductieweekend levert je direct veel contact op met medestudenten!

Daarnaast organiseert deze commissie nog een ledenweekend tegen het einde van het jaar, zoals een weekendje naar de Ardennen of Limburg. De commissie zorgt voor de creatieve invulling en het vlot laten verlopen van beide weekenden. Een zeer uitdagende en leuke klus!

 

Voorzitter:  Anne van Ginkel
Secretaris: Nathalie de Pater
Penningmeester:  Tim Rebergen
Externe Betrekkingen:  Devin Schoor
Externe Betrekkingen: Charlotte Mulder
Public Relations: Puck Boer
Public Relations: Randy Kneefel

 

weekendpng

V.l.n.r.: Boven: Anouk (coördinator), Puck, Nathalie, Charlotte, Anne, Onder: Devin, Tim, Randy