Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Deze commissie organiseert ieder jaar de International Business Trip, speciaal voor masters, pre-masters en eventueel derdejaars bachelor studenten. Aangezien deze studenten al aan het einde van hun opleiding zijn aangekomen, kunnen zij zich via deze reis oriënteren op het werken in het buitenland. Vergeleken met de internationale studiereis heeft deze reis een veel zakelijkere, carrièregerichte instelling; echt iets voor de ambitieuze en grensverleggende student! Deze Business Trip wordt gezien als 'The key to success!'. De Business Trip draagt zorg voor een reis van minimaal vijf dagen waarbij carrière en de arbeidsmarkt centraal staan. 

Afgelopen jaren is de reis onder meer naar Dubai, Genève, Dublin en Istanbul gegaan, hier zijn diverse bedrijven bezocht. Afgelopen jaar ging de reis naar het prachtige Tel Aviv! Deze plaats staat bekend als het New York van het Midden-Oosten en hierbij zijn verschillende internationale toonaangevende organisaties en bedrijven bezocht.

 

Voorzitter: Laura van Es
Secretaris: Eline Hoogeweij
Penningmeester: Celine Hansen
Externe Betrekkingen: Lennart Cramer
Externe Betrekkingen: Vivianne de Vries
Public Relations: Yvonne Drijver
 

 ibc
V.l.n.r.: Eline Hoogeweij, Celine Hansen, Laura van Es, Christa Dirix (coödinator), Vivianne de Vries, Lennart Cramer