Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

 

In de FSW Carrièreweek worden er carrière gerelateerde activiteiten georganiseerd. Deze commissie heeft de taak om een gevarieerd, FSW-breed aanbod van inhousedagen, workshops, excursies en lezingen te organiseren die jou als student in contact brengt met het bedrijfsleven en de (semi-)overheid. Neem een kijkje in de keuken bij het bedrijfsleven en de (semi-)overheid, doe hier je waardevolle contacten voor later op en krijg een beter beeld van de arbeidsmarkt waar je later zou willen gaan werken. Het afgelopen jaar is er bijvoorbeeld samen gewerkt met onder anderen Brunel, Nestle, Mindshare en Accenture.

In deze commissie sta je constant in contact met bedrijven, wat handig kan zijn voor toekomstige stages of baantjes, en leer je veel over acquisitie en promotie. Voor deze commissie kun je eind september solliciteren en de FSW Carrièreweek I vindt in april plaats!
Wil je meer weten over hoe de FSW Carrièreweek er dit jaar uit zag? Klik dan hier.

 

 

Voorzitter: Niels Lengers
Secretaris/penningmeester: Roos van de Water
Externe Betrekkingen: Jade Hendriks
Externe Betrekkingen: Havi Kurda
Public Relations: Isa Vos
Public Relations: Kim van Lieshout
 

 lbw

(v.l.n.r.: Niels Lengers (voorzitter & coördinator), Jade Hendriks, Isa Vos, Kim van Lieshout, Havi Kurda)