Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

De Borrel Commissie is één van de facilitaire commissies van EOS. De leden van deze commissie ondersteunen de taken van de secretaris als het gaat om het organiseren van de legendarische EOS-borrels. Je bent zelf vrij als het gaat om de invulling van de borrels, vaak worden hier ook thema’s aan gehangen of worden ze eventueel extern georganiseerd. Laat bij deze commissie je creativiteit de vrije loop!

Voorzitter:  Machiel Demmer
Secretaris:
Anouk Verburg
Penningmeester: Julian Brouwer
Algemeen: Shade de Wit
   

 

Borrel

V.l.n.r.: 
Boven: Julian, Machiel
Onder: Shade, Eva (coördinator) & Anouk