Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

De Media Commissie ondersteunt het bestuurslid Public Relations met haar taken. Zij zorgen onder andere voor foto's tijdens evenementen, promotiefilmpjes of juist aftermovies, maken posters, flyers, en alles wat je maar kunt verzinnen. Ben jij commissielid Public Relations en wil jij samen met de Media Commissie een gave promotie actie opzetten voor jouw acitiviteit? Mail dan snel voor de mogelijkheden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klik hier om te kijken wat de Media Commissie zoal doet!

Voorzitter:   Liz Aarsen
Secretaris: Hilde Buls
Algemeen Commissielid: Maaike Baan
Algemeen Commissielid:  Shenice Bunsee
Algemeen Commissielid: Lisa Peeters
 
 
   
   

media

V.l.n.r.: Boven: Liz, Maaike, Rinske (coördinator), Lisa, Onder: Shenice, Hilde