Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Congres: vrijheid en haar grenzen

Van april 25, 15:00 tot april 25, 19:00

Bij Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam, Nederland

Heb jij een vrije wil? Of wordt alles voor jou bepaald? Dit jaar zal het congres van EOS gaan over persoonlijke vrijheid. Wat houdt persoonlijke vrijheid in? En wie bepaalt ons gedrag? Wij zelf of de maatschappij? Vraagstukken als deze zullen aan bod komen tijdens het EOS congres 2017!. Verder zal er worden gesproken over vrijheid op het internet; hoeveel recht hebben we op internetprivacy en waarom? Diverse sprekers zullen ons hier vanuit hun verschillende achtergronden en disciplines meer over vertellen.


Het congres vindt plaats op dinsdag 25 april vanaf 15:00 in CREA. Klik hier om kaarten te kopen.