Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Lustrum Loterij

Van mei 18, 17:00 tot mei 18, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Faculteitsvereniging EOS mocht dit jaar haar vierde lustrum, ofwel haar 20ste verjaardag vieren. Dit is natuurlijk in het begin van het jaar al goed gevierd met een fantastische Lustrumweek. Echter wilden wij van het XXIe bestuur het jaar hiernaast toch nog een extra lustrumtintje geven, het lustrumjaar zal namelijk worden afgesloten met de enige echte EOS-Lustrumloterij!


Op de borrel van 20 april zal de kaartverkoop van start gaan, vanaf dan kan jij voor €1 een lot kopen (of natuurlijk meerdere) om kans te maken op fantastische prijzen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gratis kaartje voor het ledenweekend ter waarde van €99, exclusieve EOS-merchandise en nog veel meer.

Op 18 mei zal er een Lustrumloterij-borrel plaatsvinden, waarbij onder het genot van een drankje de prijzen zullen worden uitgereikt. Hou voor meer informatie de Facebook van EOS goed in de gaten!