Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Lustrum Loterij

Van mei 18, 17:00 tot mei 18, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Faculteitsvereniging EOS mocht dit jaar haar vierde lustrum, ofwel haar 20ste verjaardag vieren. Dit is natuurlijk in het begin van het jaar al goed gevierd met een fantastische Lustrumweek. Echter wilden wij van het XXIe bestuur het jaar hiernaast toch nog een extra lustrumtintje geven, het lustrumjaar zal namelijk worden afgesloten met de enige echte EOS-Lustrumloterij!


Op de borrel van 20 april zal de kaartverkoop van start gaan, vanaf dan kan jij voor €1 een lot kopen (of natuurlijk meerdere) om kans te maken op fantastische prijzen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gratis kaartje voor het ledenweekend ter waarde van €99, exclusieve EOS-merchandise en nog veel meer.

Op 18 mei zal er een Lustrumloterij-borrel plaatsvinden, waarbij onder het genot van een drankje de prijzen zullen worden uitgereikt. Hou voor meer informatie de Facebook van EOS goed in de gaten!