Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Eindfeest: Buiten de lijntjes

Van mei 10, 22:00 tot mei 11, 04:00

Bij Thorbeckeplein 16, 1017 CS Amsterdam, Nederland

Het is weer tijd voor het tweede feest van Carpe Noctem en dit jaar wordt Club Cinema op 10 mei omgetoverd tot één en al gekkigheid. Verwacht gigantische opblaasdieren, confetti, glitter, slingers en alles wat dit feest tot één grote chaos maakt! De line-up bestaande uit Cas Brinkhof, Rens Mulder en Brandall maken dit feest natuurlijk nog toffer. Alle elementen zullen aanwezig zijn om het buiten-de-lijntjes-thema spectaculair te maken!


Tickets voor het feest kosten voor leden (kosten), niet-leden (kosten). Club Cinema opent haar deuren voor jou om 22:00. Tickets kunnen ook aan de deur gekocht worden. De deuren sluiten om 00:00, dus wees op tijd! Leeftijd: 18+, ID meenemen is verplicht!

Koop snel je kaartje bij de EOS-balie in FoyEOS (HG-2A03) of online. Klik hier om je online tickets te kopen.

Kom deze wilde nacht met ons vieren en Club Cinema tot één grote chaos te maken!