Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Sollicitatiemarkt

Van mei 03, 16:00 tot mei 03, 18:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Het einde is in zicht! Als het goed is heb je bijna je (pre)masterdiploma in de pocket. Heb je ook al nagedacht over de vervolgstappen hierna? Wellicht ben je al aan het solliciteren?

Om je hierbij een handje te helpen, organiseren wij als Mastercommissie, een sollicitatie markt. Hoe je dit voor je moet zien? Nou, heel eenvoudig! Om te beginnen zal er een sollicitatietraining worden gegeven door de Landelijke Studentenvakbond. Verder kun je je CV laten checken door Randstad Student. En last but not least, komt er een professionele fotograaf van 2dstudios, die de perfecte foto voor jouw CV of LinkedIn profiel zal maken!

Kortom, kick start jouw sollicitatieproces door je aan te melden voor ons evenement op woensdag 3 mei!

Aansluitend kan er nog gezellig geborreld worden!

Klik hier om je aan te melden!