Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Batavierenrace

Van april 28, 17:00 tot april 30, 23:00

Bij Nijmegen, Nederland

Op 28 tot en met 30 april doet EOS mee aan de 45e editie van de Batavierenrace! Dit is de grootste estafetteloop (voor alleen maar studenten!) van de wereld en gaat van start in Nijmegen, en wordt afgesloten met een spetterend eindfeest. Dit is het grootste studentenfeest van de Benelux dus dit mag je absoluut niet mag missen! Vervoer en verblijf wordt geregeld voor een ieder die hier aan mee doet. We zullen met een busje tussen de etappes rondrijden om personen te vervoeren.


Voor 20 euro kan je niet alleen meedoen aan deze geweldige en vooral gezellige hardloopwedstrijd maar ontvang je ook nog een mooi EOS-shirt en eten en drinken tijdens de gehele dag. Aanmelden kan bij de EOS-balie of hier. Let op: vol=vol!