Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

niels

Mijn naam is Niels Lengers, 23 lentes jong en afkomstig uit het pittoreske Beverwijk. In 2013 begon ik met mijn studie bestuurs- en organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met EOS toen ik besloot mee te gaan op de wintersportreis naar Val Thorens in Frankrijk. Op deze reis leerde ik veel EOS mensen kennen en kwam ik erachter dat een Faculteitsvereniging de ideale plek is om nieuwe vrienden te maken. Na deze reis ontdekte ik dat EOS niet alleen een plek is om mensen te ontmoeten, maar ook om aan jezelf te werken. Zo besloot ik te solliciteren voor de Internationale Studiereis Commissie waarmee ik uiteindelijk samen met de commissie een reis voor EOS-leden heb georganiseerd naar Marrakech in Marokko. Ook heb ik mij ingezet voor de Introductie Commissie, waarin ik samen met de commissie het EOS-programma rondom de VU Introductiedagen heb verzorgd.

Na het behalen van mijn bachelor wilde ik nog niet direct aan een master opleiding beginnen. Ik wilde relevante werkervaring op doen, maar twijfelde op welke manier ik dat wilde gaan doen. Door uiteindelijk veel met oud-bestuursleden te praten, besloot ik de sollicitatieprocedure voor het XXIe EOS-bestuur in te gaan. EOS biedt mij namelijk de kans om in het dagelijks bestuur van een grote vereniging plaats te nemen met de bijbehorende verantwoordelijkheid, iets wat moeilijk te evenaren is met een stage of traineeship. Uiteindelijk ben ik trots dat ik dit jaar de functie van Externe Betrekkingen mag vervullen. Dit jaar ga ik mij inzetten om zoveel mogelijk interessante partners aan EOS te binden, waarbij zowel
de leden als de partners maximaal profiteren. Ook zal ik mij inzetten voor de Business Commissies, waarbij de toekomstige carrière en de verbinding met de arbeidsmarkt centraal zullen staan.

Komend jaar wordt een zeer belangrijk jaar voor EOS waarin grote stappen gemaakt moeten worden. Ons beleidsplan focust zich daarom op de betrokkenheid in brede zin. Betrokkenheid met de leden, betrokkenheid met de faculteit, betrokkenheid met de partners en betrokkenheid met iedereen die EOS een warm hart toedraagt. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we dit gaan bereiken en dat het XXIe bestuur er een fantastisch jaar van gaat maken.