Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

christaMijn naam is Christa Dirix, en met mijn leeftijd van 19 jaar ben ik het jonkie van het bestuur. Ik ben opgegroeid in Venlo, een stad in het altijd zonnige Limburg, en twee jaar geleden ben ik naar Amsterdam gekomen om bestuur- en organisatiewetenschap te studeren. Ik werd steeds enthousiaster over EOS, en al gauw had ik de oranje-gekte te pakken. In mijn tweede jaar heb ik plaatsgenomen in de Congres Commissie en in februari ook nog in de Loopbaanweek II Commissie. Door de altijd aanwezige gezelligheid, de leuke activiteiten en onvergetelijke reizen heb ik ontzettend veel leuke mensen leren kennen en heel veel geleerd. Een jaartje m’n studie aan de kant zetten en me inzetten voor de vereniging doe ik dan ook met liefde. Zo ben ik met veel enthousiasme en een goeie dosis zenuwen begonnen aan de sollicitatieprocedure. Uiteindelijk kreeg ik het verlossende telefoontje dat ik werd aangesteld
als Secretaris in het XXIe bestuur.

Omdat ik bekend sta als ‘grammar-nazi’ en ik graag het overzicht over zaken behoud, had ik niet op een betere plek kunnen zitten binnen het bestuur. Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve taken, zoals het notuleren van vergaderingen, het bijhouden van de ledenadministratie en het controleren van de voorraden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aanschaffen van nieuwe uittreksels en het controleren van de kwaliteit hiervan. Verder behoort ook het coördineren van de Alumni Commissie en de Borrel Commissie bij mijn vaste taken. Naast deze twee commissies zal ik dit jaar de International Businesstrip Commissie en de Passief Commissie coördineren. Ook zal ik samen met Niels Lengers plaatsnemen in het Landelijk Overlegorgaan Bestuurskunde.

Tot snel in de FoyEOS!