Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

De belangrijkste ruimte van EOS is haar sociale ruimte: FoyEOS. Deze vind je op de tweede verdieping van het hoofdgebouw in HG 02A-03. In 2016 is EOS van het W&N-gebouw naar het Hoofdgebouw verhuisd. EOS heeft hier een nieuwe ledenruimte gekregen. Deze ledenruimte is tijdens de LXXIII ALV omgedoopt tot FoyEOS. Uiteraard is hier als vanouds de beruchte tafelvoetbaltafel te vinden. Verder wordt deze ruimte gebruikt om te vergaderen, koffie te drinken, bij te kletsen en studeren. Hier vind je ook de EOS-balie, waar je kunt boeken kunt kopen en betalen voor verschillende activiteiten.

EOS is tevens te vinden in kamer HG 02A-61, de bestuurskamer van de vereniging.