Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

De belangrijkste ruimte van EOS is haar sociale ruimte: FoyEOS. Deze vind je op de tweede verdieping van het hoofdgebouw in HG 02A-03. In 2016 is EOS van het W&N-gebouw naar het Hoofdgebouw verhuisd. EOS heeft hier een nieuwe ledenruimte gekregen. Deze ledenruimte is tijdens de LXXIII ALV omgedoopt tot FoyEOS. Uiteraard is hier als vanouds de beruchte tafelvoetbaltafel te vinden. Verder wordt deze ruimte gebruikt om te vergaderen, koffie te drinken, bij te kletsen en studeren. Hier vind je ook de EOS-balie, waar je kunt boeken kunt kopen en betalen voor verschillende activiteiten.

EOS is tevens te vinden in kamer HG 02A-61, de bestuurskamer van de vereniging.