Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....


Met het alumnibeleid en het bijhouden van een alumnibestand wil EOS meer betrokkenheid van oud-leden genereren. Alumni worden op de hoogte gehouden van EOS activiteiten en kunnen oud-studiegenoten één à twee keer per jaar ontmoeten tijdens een gezellige EOS-activiteit, die speciaal voor hen wordt georganiseerd door de Alumni-commissie. EOS is van mening dat afgestudeerden aan FSW van grote waarde kunnen zijn voor de vereniging. Deze waarde kan zich met name uiten in de ervaringen en contacten van deze mensen.

Voor de invulling van de diverse studie- en arbeidsmarkt gerelateerde activiteiten heeft EOS een grote behoefte aan interessante sprekers. Met name alumni vormen een rijke bron hiervoor. Met deze contacten kan EOS nog interessantere congressen, workshops, bedrijfsbezoeken en andere bijeenkomsten organiseren.

Tevens willen wij graag bijhouden in welke functies en bij welke ondernemingen afgestudeerde FSW'ers terechtkomen. Op deze manier kunnen wij studenten met vragen over hun toekomst voorbeelden geven over de functies die zij kunnen bekleden wanneer ze hun studie hebben afgerond. Graag zouden we iedereen die ooit lid is geweest van EOS in ons bestand willen opnemen. Daarom willen wij iedereen vragen zich in te schrijven, zodat de komende lustra groots gevierd kunnen worden.

Wat biedt EOS jou?

Eénmaal per jaar een sociale activiteit om even bij te praten met andere actieve oud-EOS-leden. Te denken valt aan een gezellige borrel. Daarnaast krijg je de nieuwsbrief van EOS. Verder word je op de hoogte gehouden van interessante activiteiten en ander belangrijk nieuws van EOS.
 

Wat wordt er van jou gevraagd?

EOS kan je zo nu en dan benaderen met de vraag of je wilt meewerken aan activiteiten, bijvoorbeeld als spreker. Wellicht kan de organisatie waar je werkzaam bent (geweest) ook wat betekenen als sponsor voor bijvoorbeeld congressen. Daarnaast vragen we je om adreswijzigingen en carrièrewijzigingen aan ons door te geven zodat ons bestand actueel blijft.

Word EOS Alumnus! Meld je door middel van een email aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alumni commissie

Interesse om deel te nemen aan de commissie die deze activiteiten organiseert? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie over de commissie vind je hier.