Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Je hebt vast al eens van ons, de Facultaire Studentenraad (FSR), gehoord! Maar wat betekent de FSR voor jou? De FSR is het officiële democratisch verkozen inspraakorgaan van de ongeveer 3000 studenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Wij willen de stem van studenten door laten klinken tot in vergaderingen met belangrijke organen binnen onze faculteit, bijvoorbeeld het faculteitsbestuur. Door middel van instemmings- en adviesrecht hebben wij de mogelijkheid het beleid dat op de faculteit gevoerd wordt te beïnvloeden.

Dit jaar zal de FSR regelmatig samenwerken met EOS. De FSR streeft ernaar de kwaliteit van het onderwijs op de faculteit te waarborgen en om de studenten te helpen 'bruggen te slaan' tussen de theorie en de beroepspraktijk. De drie pijlers uit ons beleidsplan zijn dan ook: kwaliteit van het onderwijs, communicatie & zichtbaarheid en professionele & sociale oriëntatie.

Kortom: de FSR behartigt de belangen van de student. Om dit zo goed mogelijk te doen zijn we afhankelijk van jouw input! Heb je vragen, klachten of ideeën over het beleid dat binnen de faculteit gevoerd wordt? Laat het ons weten! Spreek ons aan tijdens een EOS-evenement, kom langs in onze kamer (HG-1A62), stuur ons een email of een berichtje via onze Facebook chat.
We zijn bereikbaar via facebook.com/fsw.studentenraad en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We wensen je een leuk en leerzaam studiejaar toe!

 

Groepsfoto FSR