Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Je hebt vast al eens van ons, de Facultaire Studentenraad (FSR), gehoord! Maar wat betekent de FSR voor jou? De FSR is het officiële democratisch verkozen inspraakorgaan van de ongeveer 3000 studenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Wij willen de stem van studenten door laten klinken tot in vergaderingen met belangrijke organen binnen onze faculteit, bijvoorbeeld het faculteitsbestuur. Door middel van instemmings- en adviesrecht hebben wij de mogelijkheid het beleid dat op de faculteit gevoerd wordt te beïnvloeden.  

Dit jaar zal de FSR regelmatig samenwerken met EOS. De FSR streeft ernaar de kwaliteit van het onderwijs op de faculteit te waarborgen en om de studenten te helpen ‘bruggen te slaan’ tussen de theorie en de beroepspraktijk. De drie pijlers uit ons beleidsplan zijn dan ook: kwaliteit van onderwijs, professionele oriëntatie en zichtbaarheid & interactie. Zichtbaarheid van de FSR bij de studenten en interactie tussen de studenten en de FSR. Ons beleidsplan vind je hier.

Kortom: de FSR behartigt de belangen van de student. Om dit zo goed mogelijk te doen zijn we afhankelijk van jouw input! Heb je vragen, klachten of ideeën over het beleid dat binnen de faculteit gevoerd wordt? Laat het ons weten! Spreek ons aan tijdens een EOS evenement, kom langs tijdens ons inloopspreekuur (iedere maandag van 15.30u tot 16.30u), stuur ons een email of een berichtje via onze Facebook chat.
We zijn bereikbaar via
facebook.com/fsw.studentenraad enDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We wensen je een leuk en leerzaam studiejaar toe!

 

Naamloos