Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....
Flyer-A5-EOSYoutopia is een studenteninitiatief: door studenten, voor studenten. Afgezaagd? Helemaal niet!

Wij werden gek van al die dure bijlessen. Vanaf nu kunnen studenten aan de UvA en VU voor een eerlijk prijsje kwalitatief goede bijles volgen. Kortom:
 
- Nog even extra knallen voor een tentamen?

- Weet je vanaf het eerste college al dat je er niks van gaat snappen?

- Word je gek van al die herkansingen?
   
   
   
Wij hebben bijlessen en tentamentrainingen voor een studentenprijsje, inclusief slagingsgarantie!

Lesmateriaal op maat

Onze docenten maken het lesmateriaal zelf. Waarom? Zij weten natuurlijk als geen ander wat belangrijk is en wat jij moet weten om het tentamen te halen. Tijdens de eerste les van elke cursus krijg je een boekje met de belangrijkste theorie en opdrachten op tentamenniveau. Zodat jij volledig voorbereid en zelfverzekerd het tentamen ingaat!

Bijles niet gevonden?

Staat jouw opleiding of vak er niet bij? En dat terwijl echt iedereen er moeite mee heeft? Stuur snel een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan gaan wij ervoor zorgen dat er bijlessen komen!

Voor meer informatie, surf naar http://www.youtopiasupport.nl/eos