Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Binnenkort stage lopen?

Moet jij tijdens je studie stage lopen en wil je een overzichtelijke website? Bezoek dan afstudeerstage.nl, hier worden zowel meeloop- als afstudeerstages aangeboden op WO niveau. Er worden stages aangeboden in verschillende richtingen bij grote bedrijven zoals Heineken, KPN en Rabobank.

Kennis maken met een multinational?

Hier vind je een overzicht van traineeships georganiseerd door gerenommeerde bedrijven in verschillende branches. Je kan hierbij denken aan multinationals als Microsoft, Unilever en Philips die voor verschillende richtingen binnen hun bedrijf trainee’s zoeken.

Handige tips voor solliciteren

SollicitatieBlog.nl is een website voor het meest brede en complete aanbod van tips, ervaringen en informatie voor starters op de arbeidsmarkt. Op de blog kun je werkervaringen, sollicitatietips, sollicitatieprocedures van bedrijven en nog veel meer vinden. Ook als je een voorbeeld sollicitatiebrief zoekt of heb je hulp nodig bij het maken van een cv, dan biedt deze blog hulp.

 EOS-VU Inhousedagen-banner