Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Jobs & Media Group is de overkoepelende organisatie van verschillende vacaturesites. Onze vacaturesites bestaan uit Bonque (de ICT vacaturesite) Recque (de sales & marketing vacaturesite), Finque (de financiële vacaturesite) en Tecque (de technische vacaturesite). Honderden werkzoekenden vonden een nieuwe baan via ons en we hebben de meest toonaangevende organisaties aan nieuw personeel geholpen.


Dit zijn wij

Jobs & Media Group is een jonge en snel groeiende organisatie met een team van ruim vijftig ambitieuze, intelligente en amicale collega's, midden in het centrum van Amsterdam. Na werktijd wordt er vaak samen een drankje gedaan of een potje tafeltennis gespeeld. Er heerst een fijne werksfeer met een gezonde competitiedrift, waarin elkaars successen worden gevierd. Bij ons staat de 'work hard, play hard' mentaliteit centraal.

Wij onderscheiden ons van andere vacaturesites door onze unieke werkwijze. Bonque, Recque, Finque en Tecque zijn namelijk proactieve vacaturesites met een eigen Resource Team en een grote database aan specialisten. Wij zoeken proactief kandidaten voor de openstaande vacatures. Dit zijn zowel actief als latent werkzoekende kandidaten. Dit betekent dat werkgevers meer mensen in de doelgroep bereiken dan op reguliere vacaturesites.


Werken als Trainee Junior Business Developer

Jobs & Media Group is op zoek naar Trainee Business Developers. Als Trainee Business Developer leer je in korte tijd hoe je het relatienetwerk continu kunt uitbouwen en verbeteren. Hierbij kom je veel in contact met veelal grote multinationals en verschillende specialisten. Je wordt vanaf je eerste dag één-op-één begeleid door een Senior Business Developer en volgt een bewezen effectief trainingsprogramma dat je helpt om jouw functie goed uit te kunnen oefenen.


Persoonlijke ontwikkeling

Bij Jobs & Media Group kun je in relatief korte tijd doorgroeien, zowel (werk-)inhoudelijk als qua positie. We werken op basis van meritocratie. Dit betekent dat het management niet extern wordt aangetrokken, maar intern wordt opgeleid. Zo kun je Senior Business Developer worden, Teamleider of zelfs Manager.

Ben jij bijna afgestudeerd en geïnteresseerd in de functie van Trainee Business Developer bij Jobs & Media Group, of wil je meer informatie? Kijk op www.jobsmediagroup.com , bel naar 020 7053333 of mail jouw cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer banen en stages kan je kijken op de stage- & vacaturebank van EOS!