Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....
 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Kijk jij verder dan dit jaar? Kijk jij verder dan datgene waar je nú mee bezig bent? Ja? Dan weet je ook dat de economische malaise waar de wereld onder gebukt gaat, bedrijven en ondernemers ertoe dwingt om minder risico's te nemen. En bij minder risico's horen minder mensen. Heeft de toekomst nog plek voor jou?

Dat heb je voor een groot gedeelte natuurlijk zelf in de hand. Als je nú aan je eigen ontwikkeling werkt, heb je daar straks veel profijt van. En dat kan heel goed bij onze nieuwe partner The Hospitalitist. Zij helpen jou om jezelf te ontwikkelen. Samen verbeter je jouw sterktes, doe je alvast de ervaring op waar bedrijven je later naar vragen, bouw je aan een divers netwerk en zorg je dat bedrijven je kennen en weten wat ze aan je hebben.

The Hospitalitist ontwikkelt jonge mensen tot young professionals, op basis van de gastvrijheid. Naast flexibele uren en een fijne bijverdienste leer je hier ook de praktijk kennen, in kwaliteitsbedrijven zoals The Grand, Bridges en Ziggodome in Amsterdam, Karel de Vijfde en Salentijn in Utrecht, of Chefs on Tour en House of Lords in Den Haag.

Aanmelden

The Hospitalitist vindt dat goede service alleen kan worden gerealiseerd met goede mensen. Daarom investeren ze veel aandacht in hun medewerkers. En daarom investeren ze in een relatie met EOS. Interesse in deze bijbaan? Mail je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.