Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Vaak wordt vrijwilligerswerk onterecht onderschat. Het doen van vrijwilligerswerk biedt je namelijk mogelijkheden om nieuwe ervaringen op te doen en hierbij kennis en vaardigheden te onwikkelen. Daarbij vergroot je je netwerk door de contacten die je er op doet. En daarbij staat het ontzettend goed op je CV. Hoe beter jouw vrijwilligerswerk aansluit bij het soort werk dat je betaald wilt gaan doen, des te groter het effect op jouw baankans. Last but not least: met vrijwilligerswerk kun je wat makkelijker experimenteren dan met een betaalde baan. Op die manier kun je ervaring opdoen binnen verschillende werkvelden en functies en ondervinden wat je wel en wat je niet ligt. Dus heb je nog gaten in je agenda, twijfel niet en draag een steentje bij aan de wereld om je heen!