Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Amsterdam Cares is onderdeel van Nederland Cares, een vernieuwende organisatie op het gebied van betrokken ondernemen en flexibel vrijwilligerswerk. De stichting is gespecialiseerd in het aanbieden van flexibel vrijwilligerswerk dat hands on is en in iedere agenda past, ook naast een drukke baan of studie.
Bij Amsterdam Cares staat de ontmoeting voorop. Tijdens onze vrijwilligersactiviteiten maken de vrijwilliger en de hulpbehoevende kennis met een andere wereld. Deze ontmoetingen verbreden perspectieven aan weerszijden. Inschrijven voor een activiteit kost slechts enkele minuten. Via onze kalender selecteer je een activiteit op een moment dat het jou uitkomt, en vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met de instructies en contactgegevens.
Heb je vragen over de vrijwilligersactiviteiten van Amsterdam? Neem dan contact op met een van de stadsmanagers van Amsterdam Cares.


Vrijwiligerswerk via Amsterdam Cares - Because you Care!