Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Landelijk Congres Bestuurskunde
  Landelijk Congres Bestuurskunde

  Op 1 en 2 mei vindt het Landelijk Congres Bestuurskunde plaats in het Kurhaus. Het thema van die jaar is 'Later leiden we zelf!'. Ben jij hier benieuwd naar? Neem dat een kijkje op www.lcb.nl en koop een ticket!

 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Amsterdam Cares is onderdeel van Nederland Cares, een vernieuwende organisatie op het gebied van betrokken ondernemen en flexibel vrijwilligerswerk. De stichting is gespecialiseerd in het aanbieden van flexibel vrijwilligerswerk dat hands on is en in iedere agenda past, ook naast een drukke baan of studie.
Bij Amsterdam Cares staat de ontmoeting voorop. Tijdens onze vrijwilligersactiviteiten maken de vrijwilliger en de hulpbehoevende kennis met een andere wereld. Deze ontmoetingen verbreden perspectieven aan weerszijden. Inschrijven voor een activiteit kost slechts enkele minuten. Via onze kalender selecteer je een activiteit op een moment dat het jou uitkomt, en vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met de instructies en contactgegevens.
Heb je vragen over de vrijwilligersactiviteiten van Amsterdam? Neem dan contact op met een van de stadsmanagers van Amsterdam Cares.


Vrijwiligerswerk via Amsterdam Cares - Because you Care!