Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • EOS businessclub
  EOS businessclub
 • KNAEK
  KNAEK
 • Word lid!
  Word lid!
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Nieuws

Coronavirus Update

Dear EOS-members,

Unfortunately, due to the measures taken by the VU regarding the coronavirus, FoyEOS will be closed for the forseeable future.

For now, we hope everyone is well, and we will keep you guys updated through our social media channels.

Our Instagram and our facebook.

To reach us with questions/remarks, you can contact us personally, you can e-mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or send a WhatsApp message to the EOS number: +31205986725

Love,

The XXVth Board 

 

 

Blog

EOS Blog #5: Politics Week 2021!

Op woensdag 17 maart aanstaande vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Het is dan ook tijd om ons als electoraat voor te bereiden en daarom organiseert EOS de POLITICS WEEK! Tijdens de Politics Week worden de volgende activiteiten georganiseerd:

  

Het debat met Nicki Pouw-Verweij zal zorg en corona betreffen: haar expertise. Opleidingsdirecteur Politicologie Naná de Graaff is de moderator van dit debat tussen Nicki Pouw-Verweij en studenten. Het onderwerp en de moderator van het debat met Sofyan Mbarki zal later bekend worden gemaakt.

Tijdens de partijenmarkt ga je in breakoutrooms in gesprek met verschillende politieke partijen en ontdek je welke partij het beste bij jou past! Partijen die sowieso aanwezig zijn: CDA, D66, PvdA, PvdD en SP!

Inschrijven kan via deze link! We hopen je te zien!

EOS Blog #4: The upcoming projects!

Hi allemaal,

Daar is die dan, de eerste blog van het nieuwe jaar! Maar helaas is er nog niet veel veranderd; de corona maatregelen zijn nog steeds hetzelfde en misschien wordt het nog wel strenger ☹. Misschien vragen jullie je wel af; waar zijn jullie de hele dag mee bezig dan?

Lees meer...