shade website

Mijn naam is Shade de Wit, een 21-jarige derdejaars student Bestuurs- en Organisatiewetenschappen. Geboren in Terneuzen en opgegroeid in Antwerpen, ben ik in 2017 alleen naar Amsterdam verhuisd om aan mijn studie te beginnen.

Tijdens de introductiedagen besloot ik lid te worden van Faculteitsvereniging Eos. Hier heb ik vrienden voor het leven gemaakt en ben ik verliefd geworden op onze oranjevereniging (en eveneens op Amsterdam). Door mijn deelname aan meerdere commissies en activiteiten heb ik geprobeerd iets terug te doen voor de vereniging die mij zo goed heeft opgevangen. Daarom ben ik nu zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om een bestuursjaar te doen bij Eos.

Met alle mooie vooruitgangen die afgelopen jaren hebben plaatsgevonden ben ik blij het stokje over te mogen nemen van mijn voorgangster. Met een duidelijke visie ben ik dan ook mijn functie als Externe Betrekkingen ingestapt. Namelijk: Loopbaanoriëntatie voor iedereen. Elke student moet de kans krijgen om zich te ontwikkelen en Eos is hier de perfecte plek voor.

Dit jaar zal ik de Alumnicommissie, de Carrièreweek commissie, de Businessclub commissie en de Externe Relaties commissie mogen coördineren. Hiernaast zal ik ook plaatsnemen in het Landelijk Overleg der Bestuurskunde.

Jullie kunnen mij vinden in de bestuurskamer of in de FoyEos en natuurlijk op alle evenementen die Eos organiseert. Kom gerust een keertje langs om gezellig te praten!