Mijn naam is Joep Sturm en ik ben op dit moment 22 jaar oud en ben geboren in Hoorn. Op dit moment woon ik in Uilenstede en geniet ik daarvan mijn studentenleven. In mijn vrije tijd leer ik de Chinese taal want ik wil later graag bij het ministerie van Buitenlandse zaken.

Ik begon mijn bachelor politicologie als een jonge enthousiaste jongen op zoek naar plezier. Dit is waarom ik meteen bij de ambiance commissie aansloot als penningmeester, waar ik ontzettend enthousiast over EOS werd. In mijn derde jaar besloot ik weer een commissie wilde doen en werd toen de secretaris van de introductiecommissie. Na mijn bachelor ben ik de master political science gaan doen en ben ook mijn derde commissie gaan doen als voorzitter van Carpe Noctem. Dit is gelijk ook het jaar waar mijn enthousiasme voor EOS een hoogtepunt bereikte en ik besloot daarom om het jaar erop een bestuursjaar te doen.

Een bestuursjaar zou de perfecte mogelijkheid zijn om aan mijzelf te werken, mijn CV aan te dikken en mijzelf nog een laatste jaar voor EOS in te zetten, want ik was al klaar met mijn master. De functie die mij werd toegekend was dat van Network Officer, een combinatie van de vorige functies Externe Betrekkingen en Facultaire Zaken.

Als een Network Officer ben ik verantwoordelijk voor alle contracten met onze partners, nieuwe partners verkrijgen. Daarnaast regel ik al het contact met de faculteit, zowel het facultaire bestuur als de FSR. Dit jaar zal ik mij gaan inzetten om het gat tussen de bedrijven en organisaties die wij aan bieden en onze FSW student te dichten.

Jullie kunnen mij vinden in de bestuurskamer, kom gezellig een keertje netwerken!