frank website

Mijn naam is Frank Brugman, ik ben 23 jaar en ik ben geboren in Smallingerland en getogen in Kudelstaart. Ik ben nu bezig met mijn studie algemene economie en bedrijfseconomie en ik ben eerstejaar B&O student.

Ik maakte voor het eerst kennis met EOS tijdens mijn introductieweek en ontmoette gelijk de voorzitter van het 21ste bestuur Rebecca Simons. Ik was opslag verliefd op EOS. Dit smaakte naar meer! Vorig jaar solliciteerde ik voor een funcite in de Actief Commissie (de voorganger van de wintersport commissie). Ik kreeg de functie penningmeester.
Ik was als penningmeester verantwoordelijk voor de begroting van de wintersport. Mijn coordinator heeft mijn veel advies gegeven en heeft onder andere bijgedragen aan mijn sollicitatie voor bestuur.

Als Penningmeester van het XXIVe bestuur ben ik verantwoordelijk voor de inkomsten en uitgaven van EOS en deze verwerken in de boekhouding. Daarnaast zal ik mij bezig houden met de boek- en uittrekselverkoop. Gedurende het jaar zal ik veel contact houden met de penningmeesters van alles commissies en hen zo goed mogelijk begeleiden. Daarnaast ben ik intesief betrokken bij vier commissies, de Borrelcommisie, de Kas Controle Commissie en de International Businesstrip Committee. Ik ga met de Bachelor Commissie mee en de wintersport en de International Businesstrip. Met de Kas Controle Commissie zal ik gaan samenwerken in het op orde houden van de boekhouding. Verder zal ik plaatsnemen in het Platform voor Politicologen (PvP). Het PvP is het landelijke overlegorgaan verantwoordelijk voor onder andere het jaarlijkse Politiek in Perspectief Congres.