noah website

Mijn naam is Noah Serkei, 22 jaar oud en geboren en getogen in Amsterdam. Vorig jaar ben ik begonnen met de studie bestuur & organisatiewetenschappen (na een kortstondige onsuccesvolle affaire met de bachelor Psychologie) en dit jaar zal ik de functie van Public Relations binnen het bestuur.


Ik leerde EOS kennen tijdens de Introductie Dagen en was al snel fan van deze oranje vereniging. Ik besloot ook mijn jaar te beginnen door mij op te geven voor de borrel commissie. Na een (iets te) leuk eerste half jaar vond ik het tijd om mij iets serieuzer in te zetten voor EOS. Dus toen ben ik begonnen als penningmeester van de Introductie Commissie. Ik wist toen nog echter niet dat ik met drie andere leden uit de Introductie Commissie in het bestuur zou komen te zitten.
Toen Eos het XXIVe bestuur zocht wist ik eigenlijk al gelijk dat ik mij wou aanmelden, ik had wel zin in een afwisseling van het normale studentenleven.


Na de sollicitatie procedure en een overdracht (waarbij ik de hele zomer spendeerde met mijn voorganger Nora) kon ik mijn functie als Public Relations beginnen. Als Public Relations ben ik verantwoordelijk voor de promotie van EOS. Van flyers tot posters tot merchandise, ik doe het allemaal. Ik zal dit jaar ook de social media kanalen (Instagram, Facebook) en de EOS-website.


Ook word ik coördinator van de Jaarboek, Ambiance en Media commissie en zal ik plaatsnemen in het landelijk overlegorgaan der Bestuurskunde.


Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar!