sharon website

Mijn naam is Sharon Morri, ik ben 22 jaar en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Inmiddels heb ik mijn bachelor Communicatiewetenschap succesvol afgerond.


Ik maakte voor het eerst kennis met EOS tijdens mijn introductieweek en solliciteerde hierna snel voor mijn eerste commissie, de Externe Relaties Commissie. Dit smaakte naar meer! Het jaar daarna nam ik plaats in de Passief Commissie (de voorganger van de Ambiance Commissie). In augustus 2018, in het derde jaar van mijn studie, vertrok ik naar Singapore om daar een half jaar te studeren. Toen ik weer na een half jaar terugkwam in Nederland zorgde o.a. EOS ervoor dat het thuiskomen erg fijn was en besloot ik nóg een commissie te doen: de Introductie Commissie. Op dat moment wist ik ook zeker dat ik een bestuursjaar bij EOS wilde doen en mij fulltime wilde inzetten voor de vereniging!


Als Secretaris van het XXIVe bestuur ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve taken, zoals het notuleren van vergaderingen en het bijhouden van de ledenadministratie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle 21 EOS-commissies. Samen met de Sollicitatie Commissie, die ik coördineer, zal ik verantwoordelijk zijn voor de werving en selectie van de commissieleden en zal ik diverse trainingen voor commissieleden organiseren. Ook zal ik binnen EOS fungeren als vertrouwenspersoon voor alle commissieleden en het bestuur. Mocht er iets aan de hand zijn, dan kun je altijd bij mij terecht!


Naast de Sollicitatie Commissie coördineer ik de Wintersport Commissie en de Congres Commissie. Daarnaast zal ik plaatsnemen in het NCCS (National Council of Communication Science).


Ik heb er zin in!