Mijn naam is Lisette Doornbos en ik ben 23 jaar. Ik ben geboren in Nieuwegein en ben op m’n tiende met mijn ouders en broertje verhuisd naar de Veluwe. Na de studie Bedrijfskunde

MER in Zwolle te hebben afgerond, ben ik gestart met Politicologie aan de VU. Inmiddels woon ik al twee jaar op Uilenstede en sinds vorig jaar samen met mijn twee konijntjes. Naast het leven in Amsterdam, ben ik ook nog veel in Zwolle te vinden. Ik heb namelijk een seizoenskaart bij PEC Zwolle (2014 <3 voor de Ajacieden).

Aangezien ik al een studie had afgerond, wilde ik in Amsterdam een wat serieuzere studententijd beleven. Het idee was om vooral op studie en werk te focussen en niet het echte studentenleven in te duiken. Na vier commissies en nu een bestuursjaar kunnen we wel stellen dat dat ‘mislukt’ is, maar o wat is het leuk! Ik heb twee keer plaats mogen nemen in de Congres Commissie en vorig jaar was ik onderdeel van zowel Carpe Noctem, als de Introductie Commissie. Na superleuke ervaringen in deze commissies wilde ik me graag een jaar volledig toewijden aan EOS en here we are!

Als Penningmeester van het XXVe bestuur ben ik verantwoordelijk voor de inkomsten en uitgaven van EOS en de verwerking hiervan in het boekhoudsysteem. Daarnaast zal ik mij bezighouden met de boek- en uittrekselverkoop. Gedurende het jaar zal ik veel contact hebben met de penningmeesters van alle commissies en hen zo goed mogelijk begeleiden. 

Dit jaar coördineer ik de Bachelor Commissie, Borrel Commissie en Congres Commissie en zal ik intensief samenwerken met de Kas Controle Commissie. Daarnaast ben ik betrokken bij het LOB (Landelijk Overleg Bestuurskundeverenigingen). Als coördinator zal ik meegaan op de bachelorreis en ook zal ik op wintersport gaan!

Ik heb er zin in en hoop je snel te zien!