Het studentenleven kost een hoop geld, en dat weten wij maar al te goed. Daarom is er nu de EOS Ledenpas! Met de EOS Ledenpas ontvang je de beste kortingen bij allerlei bedrijven in Amsterdam. Van een koffie halen op weg naar je college op de Zuidas tot korting op je drankjes op het Leidseplein tijdens het uitgaan, overal biedt de EOS Ledenpas een korting voor.

Vraag je digitale EOS Ledenpas hier gratis aan! Let op: je dient lid te zijn van EOS om de EOS Ledenpas te kunnen ontvangen. Check hieronder de kortingen van de EOS Ledenpas.

KNAEK

Knaek is dé studentenkortingsapp die jou recht geeft op alle lokale kortingen in Amsterdam wanneer je de Knaek-app downloadt. Normaliter kost de Knaek-pas €20,- maar voor EOS-leden is dit gratis! Bij aantonen van de pas heb je recht op korting bij alle partnerschappen die Knaek rijk is, en dat zijn er nogal wat! Kijk op de website van Knaek of in de Knaek-app voor alle kortingen. 

Let op: voor deze korting dien je de Knaek-app te downloaden en deze app te laten zien bij de desbetreffende bedrijven om de korting te kunnen ontvangen.

Logo 2019 paars subtitel


Market 33

Gunstig gelegen tussen de VU en Station Amsterdam Zuid, verenigt Market 33 een gevarieerd aanbod van eetkraampjes met verrukkelijke gerechten geproduceerd door gepassioneerde lokale voedingsondernemers. Ervaar en laat je verrassen door de grote verscheidenheid aan gezonde gerechten, heerlijke smaken en het gebruik van verse ingrediënten - variërend van Aziatisch streetfood, duurzame visgerechten, knapperige flammkuchen, verse taco's en gourmet pita's tot biologische friet. De bars bieden een verscheidenheid aan drankjes, zoals lokaal gebrande koffie, echte bladthee, ambachtelijk bier, natuurlijk geproduceerde wijn en biologische frisdranken.

De foodcommunity van Market 33 heeft voor ieders smaak iets te bieden. Market 33 is de hele dag geopend en is de perfecte plek om een ​​drankje te pakken of collega's en vrienden te ontmoeten voor een smakelijke lunch of diner - allemaal onder het genot van vriendelijke service in een ruime, uitnodigende en relaxte omgeving.

Met de EOS Ledenpas krijg je 10% korting op eten gekocht na 14:00! Voor meer informatie over Market 33 en het eten dat je er kan halen, klik hier!

Market33 compleet lowercase 1

STARBUCKS

Als we het hebben over goede koffie dan denk je natuurlijk meteen aan Starbucks! Maar dit zwarte goud kost ook aardig wat. Gelukkig is daar de EOS Ledenpas, waarmee je altijd een mooie korting krijgt bij je favoriete koffiespot. Profiteer nu van de korting van de EOS Ledenpas en haal je Caramel Macchiato, Frappuccino, Frozen Iced Tea of Pumpkin Cake bij Starbucks Gustav Mahler!

Met de EOS Ledenpas krijg je korting op je overheerlijke koffie bij Starbucks. Je ontvangt 10% korting op alle producten. Let op: deze korting is alleen geldig bij Starbucks Gustav Mahler.

SBGOED

URBAN SALAD

Houd je van lekker en gezond eten? Dan ben je bij Urban Salad aan het juiste adres! Urban Salad staat namelijk voor versbereide maaltijdsalades en wraps. Hier haal je een gezonde Iron Energy salade of een heerlijke Chicken Caesar wrap. Bekijk het menu van Urban Salad hier!

Met de EOS Ledenpas krijg je korting op je gezonde maaltijd bij Urban Salad. Je ontvangt 20% korting op salades en wraps. Let op: deze korting is alleen geldig bij Urban Salad Zuidas.

Urban Salad

%MCEPASTEBIN%