Mindshare Thesis Award

Mindshare reikt ook dit jaar de Thesis Award uit voor de beste master scriptie op het gebied van media. De winnaar wordt beloond met een betaald traineeship (voor masterstudenten) bij het grootste mediabureau van Nederland. Biedt jouw verhaal nieuwe inzichten voor de mediawereld of heb je voor een mediagerelateerd onderwerp een originele invalshoek gekozen? Dan kun je met jouw scriptie meedoen aan de Mindshare Thesis Award.

Wat levert het op?

- De winnaar van de Thesis Award wint een betaald traineeship bij Mindshare. Zo krijg je de kans om kennis te maken met het bedrijf en de mediawereld en doe je waardevolle contacten en ervaringen op. Tevens zullen je tafeltennis, -voetbal en basketbal skills tussen het werken door op de proef worden gesteld. We dagen je uit! Je krijgt publiciteit binnen het grote netwerk van Mindshare. Je scriptie zal onder de aandacht gebracht worden bij onze klanten (o.a. Unilever, Nike, KPN, ING, Volvo, Chanel) via onze communicatiekanalen;
- Bovendien bestaat de kans dat je na je traineeship daadwerkelijk bij Mindshare in dienst kunt treden!

Wat zijn de eisen?

- De scriptie moet in studiejaar 2019-2020 geschreven en ingeleverd zijn bij de opleiding;
- Het moet een nieuw inzicht of een originele invalshoek met betrekking op media of persuasieve communicatie bevatten dat relevant is voor de mediabranche, bij voorkeur een praktisch toepasbaar inzicht voor media inzet door bedrijven;
- De scriptie en de samenvatting moeten in pdf digitaal gemaild worden naar Shade de Wit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt per mail bevestiging van ontvangst. De deadline voor het inleveren van je scriptie is 5 juli.
- De inzendingen worden beoordeeld door een jury van Mindshare. Als jouw thesis bij de top 3 hoort, word je uitgenodigd om je thesis bij Mindshare te presenteren en verder toe te lichten. Snel na deze korte gesprekken, wordt de winnaar bepaald.

Kijk ook eens op onze website www.mindshare.nl en volg ons op Twitter en Facebook.

Mindshare Logo